30 de juliol 2006

Avui em prenc uns díes de descans, tornaré amb el blog al setembre

Em prendré uns dies de descans amb la meva família i us deixo lliures fins al setembre. Tindrem molta feina i hem d’omplir-nos d’energia per tornar frescos i amb les piles carregades. Molt bones vacances i descans per a tothom i, vull agrair les vostres comunicacions d’ànims, els consells, les valoracions que em feu sobre alguns temes i, sobretot, reconèixer-vos el carinyo amb el que em tracteu i la de vegades que m’heu dit que us agrada aquest espai de comunicació, el meu blog. I realment m’agrada i molt, poder compartir-lo amb tots vosaltres. I ara sí! ens veiem a la tornada. Petons i una molt forta abraçada per a tots i totes.

23 de juliol 2006

Lliurades les claus dels 36 pisos de compra per a joves

No os ho podeu imaginar,encara estic emocionada per el lliurament de les 36 claus dels pisos per a joves que l'Ajuntament i l'Impsol hem fet possible per aquests nois i noies que per a primera vegada podran accedir a un habitatge, en aquest cas d'uns 46 m2 amb parking i la majoria amb traster per uns 12 millions de les antigues pessetes. Aquestes promocions públiques tenen els aventatges de que el sól és municipal i no existeix repercussió d'aquest sobre l'edificació i a més que la construcció també la fa una entitat pública, per la qual cosa el resultat no més pot ser el que ha estat, un edifici magnífic i unes famílies molt contentes de veure els seus fills amb una vivenda molt digna on començar a viure la seva independència. Nosaltres al mes de setembre-octubre tornarem a lliurar 60 claus més dels pisos que estem construint en el carrer Nàpols i una altra alegria per aquestes famílies. El que us deia al principi, emocionada i molt contenta.

22 de juliol 2006

El CAP 2 de mi ciudad será una realidad el próximo verano

Hemos puesto la primera piedra del CAP 2 de Barberà. La verdad es que éste hasido un equipamiento largamente demandado y ahora ya será una realidad. La consellera de Sanidad, Marina Geli, vino a poner la primera piedra de este Centro de Atención Primária que dará servicio a unas 12.000 personas. Desde la Generalitat se harán cargo de los 2,5 millones de euros que vale construirlo y dotarlo de todo su equipamiento para ponerlo en marcha. Desde aquí agradecer el soporte de los grupos municipales que nos han dado su apoyo, a todas las entidades que han estado con nosotros en este día tan especial, así como a los ciudadanos y ciudadanas que se acercaron hasta la plaza de la Rosa dels Vents para acompañarnos. Ahora, hacer el seguimiento de las obras y cuidar los detalles para que el próximo año por estas fechas ya podamos disfrutar de este nuevo CAP.

07 de juliol 2006

De tant en tant s'ha de fer un parèntesi



Amb unes companyes i amigues acomiadant a les que ja marxaven de vacances. També feiem un parèntesi a la feina i a més, ens hem convocat a un altre dinar al setembre.

06 de juliol 2006

El conseller de Treball ens ha visitar


El conseller de Treball de la Generalitat de Catalunya, Jordi Valls (a la meva dreta) ens ha visitat i hem anat a la inauguració, aquest matí, d'una empresa barberenca. Aquesta empresa que va fer fallida va ser adquirida per el seu nou propietari que la va reflotar mantenint prácticament els mateixos treballadors.

A la fotografia em podeu veure quan adreçava unes paraules en un moment de la inauguració.

05 de juliol 2006

Nova perspectiva del Nodus amb la fira Innova



Passejant pel Nodus Barberà, on s'han instal.lat els estands de les empreses participants en aquesta fira de Barberà INNOVA, a la imatge amb el Sr. Carles Fradera , director d'Innovació del CIDEM del departament de Teball de la Generalitat de Catalunya i amb la gerent d'AISA, Sra. Isabel Baños poc abans de la inauguració.

No fa falta que us comenti el gran éxit de la Festa Major de la meva ciutat



Amb aquesta recepció que l'Ajuntament ofereix a les entitats ciutadanes donem inici a la Festa Major. Enguany volia incloure una més àmplia representació ciutadana en aquesta recepció i per aquest motiu vam convidar a tots i totes els presidents de taula dels col.legis electorals barberencs de les darreres eleccions del 18 de juny on vam votar l'Estatut amb la finalitat d'obrir aquesta recepció a una representació ciutadana més àmplia.

A la fotografia em podeu veure amb l'encarregat del pregó de la Festa, l'Àngel Pavlovsky i la regidora de Cultura, l'Elvira Maza en els jardins de la Torre d'en Gorgs, un magnífic espai on tenen lloc multitud d'activitats culturals.

02 de juliol 2006

Estamos en plena Fiesta Mayor


A los que no sois de Barberà, prometo contaros el próximo martes como nos ha ido la Fiesta Mayor, a los que sois de aquí imagino que no hará falta.
Me marcho corriendo a Can Llobet que empieza el concierto de Chenoa,
he querido escribiros para que sepais que no me olvido. A los y las barberenses : ¡Espero que nos veamos allí!

El dissabte em vaig fer la fotografia amb la Policia Local



En plena Festa Major em van demanar fer una fotografia institucional amb la Policia Local de la ciutat i el dissabte 1 de juliol a un quart de set de la tarda i aprofitant que hi eren molts dels policies dels dos torns la vam fer. A mí em sembla que vam quedar tots bé, oi?.