30 de gener 2007

Alumnes de 3er del CEIP del Bosc ens visiten a l'Ajuntament



Parlar amb els nens i nenes dels nostre municipi que venen a conèixer el funcionament de l'Ajuntament i intentar aclarir alguns dels dubtes que poden tenir, és una de les activitats més boniques i agradables que els representants públics podem tenir dins la nostra activitat diària.

En aquest cas, van ser un grup de 3er del Ceip del Bosc que acompanyats pels professors van visitar les instal.lacions de l'Ajuntament.

26 de gener 2007

Ja tenim Consell Municipal de Salut


El nou Consell Municipal de Salut ha iniciat la seva feina com a tal amb l'objectiu de treballar per una ciutat més sana i saludable. Per la meva part, agrair als 27 membres que formen part del Consell el seu interés i ganes de treballar per a la ciutat. A la foto (a la meva dreta) estic amb el Joan Parellada, director del sector sanitari del Vallès Occidental del Servei Català de Salut que va comentar les principals accions a la comarca, destacant la importància del nou CAP II que donarà cobertura sanitària a unes 13.000 persones i que s'obrirà al setembre d'aquest any. També va prlar de la propera construcció de l'Hospital Ernest Lluch que atendrà a la nostra població i a Cerdanyola, Ripollet i Montcada.
A la meva esquerra, a la fotografia, està el regidor de Salut, Alfonso Alharilla, important element en la constitució d'aquest Consell.

24 de gener 2007

Felicidades Club de Petanca!

Los acompañamos en esta acita tan importante para el club, como no podía ser de otra manera. Su proclamación como campeones de liga y su ascenso de categoría nos llena de orgullo y les deseamos para esta nueva temporada un año lleno de triunfos y buenos momentos.

12 de gener 2007

La Cavalcada i la Nit de Reis

La Cavalcada a Barberà ha sigut multitudinària i com ja és tradició convidem una escola perquè vingui a rebre els Reis a l'Ajuntament. En aquesta ocasió, l'escola Miquel Martí i Pol va ser l'encarregada de donar la benvinguda als reis i al seu seguici i per guardar el record d'aquesta trobada els nens i nenes que van assistir es van fer una fotografia per recordar-ho.