29 de març 2007

Qué mercado tenemos!!!


El Ministerio de Agricultura en los XX premios "Alimentos de España" ha premiado a nuestro Mercado como el Mejor establecimiento de distribución alimentaria a través de canales de comercialización innovadores por crear un concepto integrador del comercio tradicional de un mercado urbano a servicios que habitualmente ofrecen las grandes superficies.
El premio lo recogió la presidenta de la Associació de Concessionaris del Mercado, Carme Balaguer a la que acompañé en ese momento tan emotivo.
Cualdo finalizó el acto, Carme Balaguer hizo un fantástico parlamento en nombre de todos los premiados en el que agradeció el premio al tiempo que comentó la gran ilusión con la que cada día realizan su trabajo en un entorno tan agradable.

20 de març 2007

La Convenció Municipal Socialista tot un éxit

Molts Amics i amigues, companys i companyes ens van fer costat a la Convenció Municipal que el PSC de Barberà del Vallès va celebrar a la torre d'en Gorgs el passat dissabte 17 de març. Tot un éxit, com no podia ser d'altra manera, es va desenvolupar aquesta trobada socialista per tal d'aprovar el document marc que recullirà el proper pla de mandat municipal socialista 2007-2011.

10 de març 2007

Les candidates socialistes ens varem presentar el 8 de març

Les dones socialistes que som candidates a les properes eleccions municipals del 27 de maig ens varem reunir a Esplugues per tal de presentar-nos a tota la societat amb la intenció que tothom ens conegui. A la plana web de la Lourdes Muñoz
http://lourdesmunozsantamaria.blogspot.com/2007/03/dia-internacional-de-les-dones-101.html hi trobareu les fotografies de moltes de les dones que representarem el PSC a les municipals d'enguany. He triat aquesta fotografia perque és la representativa de les dones del Vallès amb la Lourdes Muñoz i la Manuela de Madre acompanyan-nos i donant-nos suport.

06 de març 2007

El Teatre ja ha iniciat la seva andadura


A la foto em podeu veure amb l'Elvira Maza, regidora de Cultura, l'Anna Falguera representant a la Generalitat de Catalunya i el Carles Ruíz, representant a la Diputació de Barcelona en el moment d'adreçar-me al públic assistent la nit de la inauguració d'aquest magnífic teatre que de ben segur serà el centre cultural de la nostra estimada ciutat.

Premi als Valors del Mercat Municipal

A la segona edició dels Premis en Comerç Urbà i de Proximitat de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament ha rebut un premi. Amb aquest guardó es reconeix la tasca que el consistori ha desenvolupat impulsant i consolidant actuacions de promoció i potenciació dels valors en el mercat municipal. A més, l'Ajuntament també ha quedat finalista a la categoria d'Integració del Mercat Municipal com a locomotora del centre comercial urbà. La regidora de Comerç, Laura Martínez va recollir el guardó. És ben agradable veure com es reconeixen en organismes supramunicipals els esforços que es fan des dels Ajuntaments per assolir nivells de qualitat en els serveis que s'ofereixen a la ciutadania.

05 de març 2007

Junts pel futur de la TDT

Barberà del Vallès s'ha adherit i ha signat el conveni que desenvoluparà el consorci de la Televisió Digital Terrestre a la nostra demarcació. A la fotografia ens podeu veure, després de la signatura, als sis alcaldes i alcadesses, d'esquerra a dreta podeu veure a l'alcalde de Sentmenat, Josep Vilaró, a l'alcaldessa de Polinyà, Pepita Pedraza, l'alcaldessa de Palau Solità i Plegamans, Teresa Padrós, l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, jo mateixa i l'alcalde de Badia del Vallès, José Luis Jimeno. Aquest consorci serà una eïna eficaç que apropi la informació local i comarcal als nostres conciutadans i conciutadanes i, per tots sis municipis, la gran responsabilitat pública de treballar per la pluralitat i estem encantats de formar part d'aquest gran i engrescador projecte.

02 de març 2007

Mañana inauguramos el Teatro Municipal



Mañana inauguramos el Teatro Municipal Cooperativa y por si quereis ver las actividades que tenemos preparadas para los próximos meses, os adjunto un link para que podais conocer el programa previsto. Los días 3, 4 y 5 de marzo pasarán unas 1500 personas por el TMC en representación de toda la ciudad. Presidentes y representantes de entidades culturales, deportivas y educativas, de asociaciones vecinales, de AMPA's de colegios e institutos, representantes de los Consells Municipals , socios de la histórica Cooperativa Agrícola, etc. etc

http://www.bdv.cat/bdv/noticies/detall.php?apartat=&noticia=1525

La próxima semana os comentaré mis impresiones sobre estos días de puesta en marcha del nuevo Teatro.