23 de novembre 2007

El diumenge ens concentrarem contra la violència vers les dones

El diumenge 25 de novembre, a les 19 hores a la Plaça de la Vila ens concentrarem contra la violència ver les dones sota el títol: "BARBERÀ DIU PROU A LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES". A la nostra ciutat, l'Associació per a la Igualtat DONES.COM convida a tota la ciutadania de Barberà a rebutxar la violència de gènere.

21 de novembre 2007

En el sopar dels comerciants

A la fotografia estic amb membres de la Junta de l'Associació de Comerciants de Barberà al costat del magnífic pastís que vafer la Pastisseria La Palma i amb alguns dels convidats, com la Montserrat Capdevila, diputada al Parlament de Catalunya(tercera per la dreta) i el president de Comerç Interior de la Cambra de Comerç de Sabadell, Sr. Carles Marlès (primer per l'esquerra).
En el sopar també es va votar la millor portada per la nova Guia de Comerciants 2008 i es va conèixer al protagonista de la campanya de Nadal, l'actor barberenc, David Rivas.

M'acompanyaven en aquest sopar, el regidor de Comerç, Xavier Garcés i el regidor d'Esports, Ignacio Navarro.

En el decurs de l'acte també es va retre homenatge a diversos comerciants de la ciutat que darrerament s'han jubilat o retirat. Aquests van ser dels moments més emotius de la nit.

16 de novembre 2007

Una emprenedora de la ciutat reciclarà les banderoles i pancartes

La Maribel Rodríguez, a la dreta de la fotografia i la seva mare es van fer aquesta fotografia amb mi per inmortalitzar el moment en que haviem signat el conveni de colaboració pel qual, la Maribel, amb la seva empresa, reciclarà les banderoles i pancartes dels actes públics de l'Ajuntament, convertirnt-los en bosses, agendes, etc.