30 de juny 2008

Ahir es va presentar la programació de la nostra Festa Major

Ja podeu consultar a la plana web municipal totes les activitats que ompliran la nostra ciutat de festa el proper cap de setmana. Des del divendres amb el pregó fins el castell de focs d'artifici que farem dilluns en el Parc Central.
Bona Festa per a tothom!!!!

A Barberà es crea un Centre Especial de Treball per a persones amb discapacitats


El 26 de juny vam inaugurar el nou Centre Especial de Treball Barberà, S.L.L. (CETBA), es traca d’unes instal·lacions que s’han fer realitat a iniciativa de l’Associació de Minusvàlids de Barberà del Vallès, i amb la col·laboració del empresari Luís Garcia, per donar sortida a totes aquelles persones discapacitades que tenen la necessitat i l'ambició d'inserir-se al món laboral.
El centre té una “perspectiva de futur molt positiva" i es continuarà treballant per presentar més serveis i necessitats per a les persones amb discapacitats, augmentant la contractació i la formació de personal, i dels equipaments de les instal·lacions assumint així “més professionalitat i responsabilitats”.

25 de juny 2008

Fantàstica, la 1a Nit de l'Empresa

L'assistència d'unes 200 persones en aquesta 1a Nit de l'Empresa, la presentació del catàleg dels polígons de Barberà i de l'informe de conjuntura econòmica del nostre municipi, el bonic entorn triat per l'acte, la participació entusiasta de totes les persones que van col.laborar en la organització i, a més, amb tots els detalls que van complimentar aquesta primera vetllada empresarial hem propiciat un punt de trobada amb els agents econòmics i socials que estic convençuda serà un referent de futur.

15 de juny 2008

Amb la consellera Marina Geli vam inaugurar el CAP Rosa del Vents

El passat divendres vam inaugurar el CAP Rosa dels Vents amb la visita de la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli. A la fotografia, moment en que anem cap les noves instalacions sanitàries de la plaça de la Rosa dels Vents. A la meva esquerra, la consellera i la regidora de Salut, Mercè Cuadrado.

08 de juny 2008

Molt entranyable, l'avia de 100 anys que vaig felicitar pel seu aniversari


Vaig anar a casa de la Sra. Francisca Roca, per felicitar-la pel seu aniversari. La Sra. Francisca va fer 100 anys. Allà em vaig trobar amb una senyora encantadora, dolça i molt agradable així com molt simpàtica que també em va cantar una cançó que em va portar agradables records de la meva àvia.
En nom de tots els barberencs i barberenques li vaig obsequiar amb un ram de flors i una escultura de l’Església de La Romànica. La Sra. Francisca, em va explicar que va néixer el 6 de juny de 1908 a les 4 de la tarda. A casa seva l'arropaven els seus fills, nets amics i veïns i veïnes que van voler felicitar-la i estar amb ella durant tot el dia.
Quan marxava, vam quedar que tornaria a visitar-la en altra ocasió.