23 de novembre 2008

Trobada amb el ministre de Treball

Molt interessant la reunió prèvia a la trobada que vam tenir el passat dilluns amb el ministre de Treball a Sabadell on alcaldes de la comarca i membres de la Cambra de Comerç vam poder compatir una estona on vam poder intercanviar comentaris i valoracions sobre la situació econòmica actual.

10 de novembre 2008

Amb l'Alana Moceri a Sabadell

La Presidenta de Democrats Abroad Spain, Alana Moceri, va visitar Sabadell per realitzar una conferència, organitzada per la Federació del Vallès Occidental Sud del PSC, sobre l´èxit de la campanya de Barack Obama a les presidencials dels Estats Units.
Al migdia, la Sra. Alana Moceri va dinar amb les alcaldesses i alcaldes de la Federació i amb membres de les executives locals. Després del dinar, va haver una petita xerrada amb la política nordamericana.
Moceri va dir que “Obama no afavorirà els interessos dels lobbies” i que ara s´espera que en els propers dies es vegi quin equip forma després de la victòria, amb dos anys de campanya dura que ja queden enrere. També va dir que li faria molta il·lusió veure reunits el President del seu país i el del país on viu i que amb Obama hi segur que haurà “diàleg, col·laboració i acords”.