31 de maig 2010

Festa de presentació de l'AVV del Parc Central del Vallès




A dalt, l'AVV del Parc Central amb els regidors i jo mateixa en una fotografia de grup d'aquesta presentació de l'Associació. A sota la presidenta, Mónica Madueño , adreçant-se als assitents.

La presentació es va dur a terme a la plaça

17 de maig 2010

CAP DE SETMANA PLE D'ACTIVITATS




Ja estem a punt per rebre el bon temps que per cert : Ja era hora!!!!
Aquest passat cap de setmana la pluja ja va ser menys insistent i hem pogut celebrar activitats a l'aire lliure com : L'Aplec de la Sardana, La Romànica possat guapa! o la Fira del Cavall.

14 de maig 2010

Hem signat el conveni per crear l'ARE de l'estació


Us adjunto algunes dades del nou barri on cal destacar la gran zona verda, habitatges amb diferents règims protegits i els equipaments:

"El nou barri tindrà una superfície total de 5,27 hectàrees i una capacitat per construir 214 habitatges, 110 dels quals seran amb diferents règims protegits. El nou sector combinarà els usos residencials amb els comercials i d’equipaments.
L’actuació Sector Estació limita amb el traçat del Ferrocarril de Rodalies de Catalunya al seu pas per Barberà del Vallès. Els terrenys, amb una superfície global de 52.756m2, tenen un lleuger pendent sud-oest.
Pel que fa als equipaments, l’ordenació del nou ARE preveu destinar-hi dues zones: la primera està destinada a la construcció d’un centre escolar i la segona a un equipament d'ús cívic i/o cultural.
De les 5,27 hectàrees de la superfície del nou sector, el 81% es destina a espais públics, equipaments i vialitat, i el 19% restant a usos residencials i comercials".