24 de març 2010

Ahir vam signar el “Conveni marc de col·laboració entre l’Ajuntament de Barberà del Vallès i la PIMEC Vallès Occidental”



Ahir vam signat un conveni de col·laboració amb el President de PIMEC Vallès Occidental, Martí Puig. Amb aquesta signatura, l’Ajuntament , mitjançant la Fundació Barberà Promoció, s'impulsaran accions conjuntes de col·laboració en els àmbits següents:

Accions de formació amb l'objectiu de reciclar treballadors en actiu i formar nous professionals i emprenedors.

Accions de promoció i foment de la cultura de la formació al llarg de la vida adreçada a la població activa (treballadors i treballadores i empresaris).

Accions d'intercanvi d'informació quantitativa i qualitativa, així com també de difusió de les accions comunes que es realitzen.

L'impuls d'accions de sensibilització al servei de les empreses, entitats i institucions, orientat a la promoció dels valors socials com els de protecció i desenvolupament dels col·lectius més desafavorits.

Totes aquestes accions estan encaminades al desenvolupament integral dels treballadors i treballadores de la ciutat, amb el desplegament d'accions adreçades tan a les empreses com al seu personal.

A la fotografia estici amb el President de PIMEC Vallès Occidental, Martí Puig, el Delegat Territorial de PIMEC Vallès Occidental, Miquel Martínez i el membre de la Comissió Executiva de PIMEC Vallès Occidental, Carlos Rodríguez, de l’empresa Pinter i com a representants de l’Ajuntament, el Tinent d’Alcaldia de Promoció Econòmica, Xavier Garcés, la Gerent de la Fundació Barberà Promoció, Berta López i jo mateixa.