13 de juny 2012

Dialoguem per Barberà


Dilluns 11 de juny va fer just un any que iniciàvem l’actual mandat municipal (2011-2015). Començava una nova etapa, en un context difícil. Renovàvem el nostre compromís amb  Barberà, i de nou assumíem la responsabilitat d’encapçalar el govern de la ciutat –perquè així ho van voler, de nou, la majoria dels ciutadans.

Amb motiu de l’aniversari, hem inaugurat a l’Agrupació un cicle de trobades que farem amb caràcter periòdic. L’objectiu és ben simple: obrir de bat a bat les portes de la nostra organització a tots els veïns, per tal de reflexionar plegats. Per debatre, preguntar i proposar. En definitiva, per compartir aquells aspectes nuclears en la nostra vida en comú a Barberà.


Naturalment, ens hem de centrar en aquells elements en els quals tenim incidència i que responen a una visió de progrés de la nostra ciutat –compartida, n’estic segura, per la majoria dels barberencs.
 
Hem volgut que fos el dia 11, just quan fa un any de l’inici del mandat, el dia per començar els DIÀLEGS PER BARBERÀ. El sentit de responsabilitat del nostre partit vers la ciutat, la tasca de govern entesa com servei públic, la convicció profunda de ser un instrument útil en tot moment i sobretot en moments difícils, ens va dur a proposar que la 1ª trobada fos a l’entorn de la valoració d’aquest primer any de mandat municipal.

En el diàleg vam tenir oportunitat d’escoltar, d’explicar, d’admetre suggeriments, de compartir propostes de futur... Interpel·lant-nos uns i altres, amb la mà estesa. Enriquint junts el programa d’actuació del nostre grup municipal (nucli de l’equip de govern). I fent-ho...
des de la responsabilitat i la humilitat,
la tolerància i el respecte,
la denúncia, la crítica i l’autocrítica,
l’esforç diari, la honestedat i el compromís...
Des de la utopia i la praxi realista.