14 de maig 2012

Més associacionisme = Més Barberà

L'associacionisme és un dels "actius" més importants de Barberà; i encara ho ha de ser més. En les circumstàncies actuals, només amb el compromís de tothom sortirem endavant. Continuem treballant per a què Barberà, comunitat viva i dinàmica, no deixi de ser:

  • una ciutat que genera oportunitats i benestar per a tothom

  • una ciutat socialment cohesionada i solidària, que té cura de les necessitats de totes les persones

  • una ciutat que promou la participació de tothom i el civisme

La participació ciutadana és un dels eixos principals de la nostra feina. No entenem la ciutat si no és comptant amb tothom; per això continuem promovent-la i facilitant-la.  

En aquest esforç trobem complicitats en totes les entitats barberenques: culturals, esportives, de salut, solidàries... i veïnals. L'associacionisme veïnal, ara més que mai, és imprescindible per a mantenir la cohesió social i la dimensió comunitària als barris, l'àmbit més proper de participació i pertinença.

Aquest cap de setmana, com en tantes d'altres ocasions, hem tingut una ocasió privilegiada per a constatar-ho, compartint amb l'Associació de Can Gorgs II la Festa de la Primavera. Gràcies a l'esforç voluntari de moltes persones, que han posat la seva empenta al servei de la convivència i la cohesió social. Aquesta és la ciutat que volem.